ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προμηθευτής Κ.Πολυχρονόπουλου: «Δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα – Ζητούσε 1.000 μπολάκια την εβδομάδα»

«Το τελευταίο διάστημα είχε κόψει τα μπολάκια και έπαιρνε ποτηράκια για χυμό και τσάι»

Προμηθευτής Κ.Πολυχρονόπουλου: «Δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα – Ζητούσε 1.000 μπολάκια την εβδομάδα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο άνθρωπος που προμήθευε με μπολάκια τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τονίζοντας ότι του ζητούσε περίπου 1.000 κομμάτια την εβδομάδα και ότι «δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα, είναι για γέλια».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα έπρεπε να είχε μια ουρά μέχρι την Κόρινθο. Του πήγαιναν μπολάκια σαν δωρεές ή τα έπαιρναν από σούπερ μάρκετ ή από εμένα. Να ήταν 1.000 την εβδομάδα; Μπορεί. Να ήταν 2.000 (μπολάκια) κάθε μήνα; Τόσα θα ήταν», δήλωσε ο ίδιος προμηθευτής στο Live News.

«Στις αρχές φόρτωνε αρκετά μπολάκια. Μπορεί και 5.000, μπορεί το μήνα. Τα μπολάκια το τελευταίο διάστημα, τα είχε κόψει, δεν τα αγόραζε. Έπαιρνε ποτηράκια για χυμό και τσάι.

Με την αδερφή του μιλούσα το τελευταίο καιρό, αυτός ήταν εξαφανισμένος, πάνω από χρόνο. Ήξερε ότι θα βρει καλή τιμή σε εμένα. Να στοίχιζαν 500- 800 ευρώ; Από το καλοκαίρι και μετά πάντως τα είχε κόψει. Εγώ έκοβα τιμολόγιο στην εταιρεία που ήθελε να του κάνει δωρεά», είπε ο προμηθευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.