ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανές περιστατικό στα Ιωάννινα: Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος δημοτικό σύμβουλο

Ο 33χρονος που είναι αρμόδιος για τα θέματα τουρισμού του Δήμου Πωγωνίου, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά

Πρωτοφανές περιστατικό στα Ιωάννινα: Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος δημοτικό σύμβουλο

Δημοτικός σύμβουλος δέχθηκε κατά λάθος… πυροβολισμό από έναν αδέξιο κυνηγό στον γραφικό Παλαιόπυργο του Δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα.

Ο 33χρονος που είναι αρμόδιος για τα θέματα τουρισμού του Δήμου Πωγωνίου, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν, το κυνηγετικό όπλο ενός 65χρονου ο οποίος βρισκόταν κοντά έπεσε από τα χέρια του και εκπυρσοκρότησε.

Αμέσως, ο άτυχος 33χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, καθώς τα τραύματα στο χέρι και το πόδι του από τα σκάγια ήταν ελαφρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 65χρονος κυνηγός, που κατείχε νόμιμα την καραμπίνα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια και, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.