ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Πεζός επιτέθηκε με γροθιές σε οδηγό ταξί στη μέση του δρόμου

Το συμβάν έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, καθώς μπήκαν στη μέση περαστικοί

Θεσσαλονίκη: Πεζός επιτέθηκε με γροθιές σε οδηγό ταξί στη μέση του δρόμου

Πρωτοφανής καβγάς εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/10), σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή.

Σύμφωνα με το grtimes, ένα πεζός επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, ισχυριζόμενος ότι ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το όχημα του, διερχόμενος προς την πιάτσα ταξί και κόντεψε να τον παρασύρει.

O οδηγός ταξί βγήκε από το όχημα το οποίο ωστόσο ήταν σταθμευμένο στην πιάτσα των ταξί, ακολούθησε λογομαχία, η οποία εξελίχθηκε σε άγριο επεισόδιο.

Το συμβάν ευτυχώς έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, καθώς μπήκαν στη μέση περαστικοί για να σταματήσουν τον έξαλλο άντρα, ωστόσο για λίγη ώρα διαταράχθηκε η ομαλή κυκλοφορία στην οδό Τσιμισκή, αφού το επεισόδιο σημειώθηκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η «έκρηξη» του πεζού ήταν αναίτια, καθώς ο οδηγός ταξί ήταν σταματημένος στην πιάτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.