ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρύτανης ΑΠΘ για πυροβολισμούς: «Καθαρή εγκληματική ενέργεια δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο»

«Υπήρξε άμεση αντίδραση των αστυνομικών Αρχών»

Πρύτανης ΑΠΘ για πυροβολισμούς: «Καθαρή εγκληματική ενέργεια δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο»

«Το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, είναι καθαρά ξεκαθάρισμα λογαριασμών», τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο χώρο του κάμπους.

Όπως σημείωσε ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου «υπήρξε άμεση αντίδραση των αστυνομικών Αρχών».

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε ότι, «ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να σπάσει την πύλη του ΑΠΘ, οι σεκιούριτι ειδοποιήσαν την Αστυνομία, από την πόρτα που οδηγεί στο ΑΧΕΠΑ έπεσαν οι πυροβολισμοί, από την Αγίου Δημητρίου επιχείρησαν οι αστυνομικοί και δύο άνθρωποι μετέφεραν τον τραυματία στο Γεννηματά».

«Νομίζω ότι είναι μια καθαρή εγκληματική ενέργεια που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε πόλη, έτυχε να συμβεί εκεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρύτανης.

Το θύμα του αιματηρού επεισοδίου στο ΑΠΘ

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 23χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Ο 23χρονος Γεωργιανός που δέχθηκε πυροβολισμούς ήταν γνώριμος των Αρχών και πρόσφατα αποφυλακισμένος για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών. Ο ίδιος στην πρώτη του κατάθεση είπε ότι, δέχθηκε αναίτια πυροβολισμούς, όταν ήταν στην Πλατεία Χημείου με έναν φίλο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό έγιναν οκτώ προσαγωγές, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι λίγο πριν είδαν μια ομάδα είκοσι ατόμων να κινείται στο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.