ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Ψευτογιατρός»: Στο βιογραφικό του αναφέρει πως δούλευε σε κλινική των stars και στα Μπολσόι!

Η συγκεκριμένη κλινική ειδικευόταν σε εναλλακτικές και πειραματικές θεραπείες βλαστοκυττάρων για τον καρκίνο

«Ψευτογιατρός»: Στο βιογραφικό του αναφέρει πως δούλευε σε κλινική των stars και στα Μπολσόι!

Με τη μορφή χιονοστιβάδας έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για την δράση του ψευτογιατρού από την Θεσσαλονίκη ο οποίος υποσχόταν θεραπείες σε δεκάδες ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ασθένειες.

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έφερε στο φως το βιογραφικό του 66χρονου το οποίο έχει «φορτώσει» ώστε να φαίνεται ιδιαίτερα πλούσιο.

Συγκεκριμένα, σε αυτό αναφέρει πως είναι φυσικοθεραπευτής.

Το 1984-1985 δούλευε ως φυσικοθεραπευτής με μειωμένο ωράριο στα μπαλέτα Μπολσόι στο Ηρώδειο, ενώ το 1987 – 1992 δούλευε ως φυσικοθεραπευτής με το ίδιο ωράριο στις εθνικές ομάδες πόλο και κολύμβησης.

Την περίοδο 1997- 2005 στην Leonardis Klinik, μια κλινική την οποία επισκέπτονται διάσημοι αστέρες όπως ο γερουσιαστής Κένεντι, η Σερ, ο Έρικ Κλάπτον και ηθοποιός Φάρα Φόσετ στην προσπάθειά της να θεραπεύσει τον καρκίνο από τον οποίο έπασχε. Επίσης στο πελατολόγιο φιγουράρουν τα ονόματα και διάσημων Ελλήνων.

Η συγκεκριμένη κλινική ειδικευόταν σε εναλλακτικές και πειραματικές θεραπείες βλαστοκυττάρων για τον καρκίνο, την σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά και την αντιγύρανση.

Εκεί, ο Έλληνας έμεινε για οκτώ χρόνια και συνεργαζόταν στενά με τον ιδρυτή της, Albert Sheller.

O 66χρονος δούλευε κανονικά ως φυσικοθεραπευτής και αναλάμβανε θεραπείες για σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλικό επεισόδιο, Πάρκισον και εκφυλιστικές ασθένειες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά την κλινική άρχισε να εργάζεται με τον 72χρονο Γερμανό γιατρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.