ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ψυρρή: Χειροπέδες σε 50χρονο για βιασμό 14χρονου – Το νάρκωνε και τον κακοποιούσε επί 3 χρόνια

Συνελήφθη στου Ψυρρή άνδρας που φέρεται να βίαζε επί τρία χρόνια ένα αγόρι

Ψυρρή: Χειροπέδες σε 50χρονο για βιασμό 14χρονου – Το νάρκωνε και τον κακοποιούσε επί 3 χρόνια

Ήταν 14 ετών όταν άρχισε το μαρτύριο του ανήλικου αγοριού που σήμερα είναι 17 ετών. Ένα μαρτύριο που κράτησε 3 ολόκληρα χρόνια με έναν 50χρονο ημεδαπό από την περιοχή του Ψυρρή να τη βιάζει αφού πρώτα της έδινε ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες, 21 Ιουνίου 2023, κατά τις πρωινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ένας 50χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο ανωτέρω, λοιπόν, κατηγορείται ότι για χρονικό διάστημα τριών ετών προέβαινε σε βιασμό ανηλίκου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος παρήγαγε εικονοληπτικό υλικό από την καταγραφή των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη 50χρονος για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, ναρκωτικά και όπλα

Ο 17χρονος σήμερα κοπέλα δεν τολμούσε να μιλήσει καθότι φοβόταν δεδομένο ότι ο παιδοβιαστης την απειλούσε με βίντεο που την είχε καταγράψει ότι θα καταστρέψει την οικογένεια του

Μετά από καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • 159 ναρκωτικά χάπια,
  • 1,25 γραμμ. κοκαΐνης,
  • 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης,
  • ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία
  • υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
  • 2 μεταλλικοί τρίφτες,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης,
  • 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών,
  • καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες,
  • αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια,
  • τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης δεν ήταν άγνωστος στην οικογένεια αλλά αντιθέτως φαίνεται πως ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του

Τέλος, ως φαίνεται, ο κατηγορούμενος ζούσε από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν για εργαστηριακή εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.