ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψυχίατρος Δ.Σούρας για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Δεν έχει μετανιώσει – Είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος»

«Γεμίσαμε “Μπάμπηδες” - Δεν είναι καθόλου τυχαίο το καινούριο σύνδρομο, το “Σύνδρομο των Γλυκών Νερών”»

Ψυχίατρος Δ.Σούρας για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Δεν έχει μετανιώσει – Είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, σχολίασε την πολύωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σχετικά με την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021.

«Χρειάστηκε δέκα ώρες απολογία για να δηλώσει ότι είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος», είπε ο κ. Σούρας, προσθέτοντας πως αυτό έγινε «με ξεδιαντροπιά, γιατί “έδωσε” την γυναίκα του, την άτυχη Καρολάιν που πιά δεν ζει»,

«Νόμιζα στην φυλακή θα είχε πάρει μαθήματα υποκριτικής, αλλά τελικά βγήκε χειρότερος ηθοποιός», είπε ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, προσθέτοντας πως «λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν ξέρει και τον καταριέται. Ο κόσμος και ξέρει και γνωρίζει και το σωστό ρήμα είναι ότι τον απεχθάνεται».

«Γεμίσαμε “Μπάμπηδες”. Αυτός στην Καβάλα δεν είναι ένας “Μπάμπης”; Ένας αδίστακτος δολοφόνος που προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει τι; Η βιτριολού δεν είναι “Μπάμπης”; Ξέρετε γιατί γεμίσαμε; Γιατί δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε για την διαταραχή προσωπικότητας, δεν είναι άρρωστοι, οι “Μπάμπηδες” έχουν πλήρη επίγνωση και συνείδηση», απάντησε ο κ. Σούρας στα ερωτήματα του Γιώργου Παπαδάκη, επισημαίνοντας πως «δεν είναι καθόλου τυχαίο το καινούριο σύνδρομο, το “Σύνδρομο των Γλυκών Νερών”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ψυχίατρος είπε ακόμη πως «μπορούμε να προλάβουμε “Μπάμπηδες” όταν ενεργοποιείται η οικογένεια», ενώ για τον δολοφόνο της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά τόνισε πως «δεν έχει μετανιώσει. Είναι αδίστακτος δολοφόνος. Είναι εύκολο να ζητήσω 200 “συγγνώμη”. Νόμιζα ότι θα βγει καλύτερος ηθοποιός, βγήκε χειρότερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.