ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ψυχίατρος για Πάτρα: «Αντιμετωπίζουμε ένα έγκλημα ζωής και δύο εντελώς ανίκανους και αδίστακτους ανθρώπους»

Τι δήλωσε για την πολύκροτη υπόθεση σήμερα ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Ψυχίατρος για Πάτρα: «Αντιμετωπίζουμε ένα έγκλημα ζωής και δύο εντελώς ανίκανους και αδίστακτους ανθρώπους»

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε σήμερα ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στη στάση του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

«Κουρασμένοι, αηδιασμένοι και θυμωμένοι είμαστε όλοι, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Από την μία έχουμε μία γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία ενός παιδιού ακόμα και βλέπουμε, και από την άλλη έχουμε τον σύζυγο που το παίζει ζεν πρεμιέ. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μία άλλη κατεύθυνση μιλώντας για έρωτες και απιστίες», ανέφερε αρχικά ο κ. Σούρας, μιλώντας στο «Mega Σαββατοκύριακο».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν απαντάει, πώς ένας πατέρας χάνει 3 παιδιά και περιμένει να μάθει πότε θα αποφασίσει η δικαιοσύνη να μάθει ποιός τα σκότωσε. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα “έγκλημα ζωής” και με δύο ανθρώπους που είναι εντελώς ανίκανοι και άσχετοι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εντύπωση προκαλεί είναι ότι ό,τι και εάν αποφασίσει να κάνει η Πισπιρίγκου, δεν έχει μάθει μία πολύ μικρή, αλλά μεγάλη λέξη και αυτή είναι η λέξη “σιωπή”», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρισκόμαστε μπροστά σε δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι αδίστακτοι. Τα φώτα, οι κάμερες, οι δημοσιογράφοι. Αυτό βοηθάει να πουλήσουν τη μούρη τους, ενώ δεν αναγνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει απηυδύσει. Τρέφουν την φθηνή λαϊκή άποψη ότι “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής”», κατέληξε λέγοντας ο κ. Σούρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.