ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψυχικό: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο – Σπεύδουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ (upd)

Πηγαίνουν πυροτεχνουργοί στο σημείο

Ψυχικό: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο – Σπεύδουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 14:51) Στο σημείο που εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο έσπευσαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως η χειροβομβίδα ήταν παλιά και ακίνδυνη και, ως εκ τούτου, δεν υπήρχε κίνδυνος για τους ένοικους της πολυκατοικίας.


Το μεσημέρι της Τετάρτης 27/12 η αστυνομία ενημερώθηκε για ύποπτο αντικείμενο σε δρόμο στο Ψυχικό. 

Αυτή τη φορά, το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στην οδό Αμαρυλλίδος 44. Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αποφασίστηκε να σταλεί στο σημείο ομάδα των ΤΕΕΜ.

Το ύποπτο αντικείμενο είναι ένα κουτάκι. Το εντόπισε ένας ηλικιωμένος και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Είναι το δεύτερο ύποπτο αντικείμενο που προκαλεί συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί, έξω από τα γραφεία εταιρίας στο Μαρούσι είχε συμβεί κάτι ανάλογο, πήγαν πυροτεχνουργοί αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ένα σακίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.