ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύλος: Σοβαρός τραυματισμός 8χρονου από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας

Ανάστατη η Πύλος από το ατύχημα που σημειώθηκε έξω από εκκλησία

Πύλος: Σοβαρός τραυματισμός 8χρονου από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας

Η Πύλος στο επίκεντρο μετά τον τραυματισμό ενός 8χρονου αγοριού έξω από εκκλησία. Το παιδί είδε μια κροτίδα στο έδαφος και την έπιασε.

Προσπάθησε να την ανάψει αλλά πριν προλάβει να την πετάξει, έσκασε στα χέρια του. Οι γονείς μετέφεραν τον γιο τους σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί έκριναν πως το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στο Παίδων της Αθήνας. Ο μικρός έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αντίχειρα του χεριού του. Το φετινό Πάσχα είναι πιθανότατα το πιο δύσκολο που έχει περάσει ο ίδιος και οι στενοί συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος με καταγωγή από την Αλβανία βρέθηκε με έναν φίλο του έξω από τον ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο, όπου βρήκαν μία κροτίδα, η οποία φαινόταν να μην έχει σκάσει.

Προσπάθησε να την ανάψει, αλλά αυτή έσκασε στο χέρι του τραυματίζοντας τον σοβαρά στον αντίχειρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ομως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας και έτσι με μέριμνα της οικογένειάς του διακομίστηκε σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.