Πύργος: Ελεύθερος με αναστολή ο άνδρας που βίαζε 9χρονη

Το δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει μόνο για την πράξη του βιασμού ανηλίκου

Πύργος: Ελεύθερος με αναστολή ο άνδρας που βίαζε 9χρονη

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αφέθηκε ο άνδρας από χωριό της Ηλείας, που δικάστηκε στο ΜΟΔ Πάτρας για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 9χρονης κοπέλας.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, η οποία όμως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την επανεκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, τον Ιούλιο του 2021 και ο κατηγορούμενος που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου, σωματική βλάβη αδυνάμου και συντρόφου καθώς επίσης παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο, ωστόσο, αποφάσισε να τον καταδικάσει μόνο για την πράξη του βιασμού ανηλίκου, με την πλευρά του κατηγορουμένου να αμφισβητεί ακόμα και αυτή την καταδίκη, κάνοντας λόγο για εκδικητική συμπεριφορά αφού όπως υποστήριξε οι καταγγελίες σε βάρος του έγιναν από τη σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού για λόγους ζήλιας και εμμονής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.