ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβολισμοί σε μπαρ στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες – Παραδόθηκε ο πατέρας του αστυνομικού (upd)

Στο νοσοκομείο παραμένει ο αστυνομικός

Πυροβολισμοί σε μπαρ στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες – Παραδόθηκε ο πατέρας του αστυνομικού (upd)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 30/11 – 11:37). Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο, που έλαβε χώρα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ παραδόθηκε στις αρχές ο πατέρας του 33χρονου αστυνομικού που ήταν εξαφανισμένος και σύμφωνα με το neakriti.gr παραδόθηκε πριν από τη λήξη του αυτωφόρου.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή στο Ρέθυμνο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ως προς τις συνθήκες της άγριας συμπλοκής. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η παρέα των τριών αδερφών πήγε σε μπαρ του Ρεθύμνου και αφού προκάλεσε μία σειρά από προβλήματα με φασαρίες και καυγάδες έφυγε.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα δεύτερο μπαρ με τον 54χρονο πορτιέρη να μην τους επιτρέπει την είσοδο. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τα τρία αδέρφια να απειλούν τον εργαζόμενο.

Στο σημείο βρισκόταν και ο γιος του 54χρονου, ένας 32χρονος αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο 32χρονος είδε να βγαίνει μαχαίρι τότε μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο ίδιος στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε. Μάλιστα, όπως δείχνει και βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα στο άκουσμα του πυροβολισμού όλοι πάγωσαν. Η σφαίρα βρήκε τον 25χρονο αδερφό στην κοιλιά και στο πόδι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από τη συμπλοκή στο Ρέθυμνο

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι Aρχές συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέρφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στους νεαρούς βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια. Τέλος, για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.