ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Εγώ έριξα ένα χαστούκι δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει» είπε ο 33χρονος που πυροβόλησε

Στα χέρια της ΕΛ,ΑΣ και το τζιπ των δύο κακοποιών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Εγώ έριξα ένα χαστούκι δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει» είπε ο 33χρονος που πυροβόλησε

Ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι , φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κακοποιός πρόσθεσε πως μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο. Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.

Στα χέρια της ΕΛ,ΑΣ και το τζιπ των δύο κακοποιών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.