ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο θα λάβουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 34χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο θα λάβουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Εξιτήριο αναμένεται να λάβουν την ερχόμενη Παρασκευή (22/12) οι δύο 29χρονοι από την Κρήτη οι οποίοι τα ξημερώματα του Σαββάτου τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε καλή κατάσταση εξακολουθεί, να είναι ο 34χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν τη σφαίρα από το κεφάλι, η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ομαλή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Στα Μάλια, γείτονες και όσοι γνωρίζουν τους τρεις άνδρες βρίσκονται σε σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς από τη μία στιγμή στην άλλη, «τα δικά τους παιδιά», όπως τα λένε, κατέληξαν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ καλά παιδιά. Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί. Πρέπει να “καθαρίσει” όλο αυτό το κύκλωμα που τρομοκρατεί ανθρώπους και τόσο εύκολα παίρνει ανθρώπινες ζωές» είπε γείτονας που γνωρίζει τους τρεις άνδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.