ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από την καταστολή ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Ο 34χρονος Δημήτρης αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από την καταστολή ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Ο 34χρονος Δημήτρης από την Κρήτη, ο οποίος μαζί με την παρέα του δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από δύο άτομα τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου στο Γκάζι, δείχνει να αποκτά σιγά σιγά επαφή με το περιβάλλον.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβληθεί σε πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του «Γ. Γεννηματάς», καθώς είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από 9άρι όπλο.

Πλέον, ο 34χρονος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Οι εκτιμήσεις των γιατρών διακατέχονται από πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο πατέρας του 34χρονου που πριν μερικές ημέρες είχε δει το άλλο του παιδί να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε στο Star για την κατάσταση του Δημήτρη. «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά» σημείωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο».

Ενώ σε ερώτηση για τον άνδρα που έριξε τους πυροβολισμούς και δεν τον έχουν βρει ακόμα, δήλωσε «Να το λέτε ότι ακόμα καταζητείται ο πιστολέρο γιατί πρέπει να ακούγεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασφαλέστερη εικόνα για την κατάσταση του 34χρονου θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.