ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Φαρ Ουέστ» η Αθήνα: Οδηγός μηχανής «γάζωσε» αυτοκίνητο στον Βύρωνα – Ένας νεκρός και μια τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το παιδί τους, κι όλα συνέβησαν μπροστά τους

«Φαρ Ουέστ» η Αθήνα: Οδηγός μηχανής «γάζωσε» αυτοκίνητο στον Βύρωνα – Ένας νεκρός και μια τραυματίας

Σκηνές «φαρ ουέστ» στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή «γάζωσαν» ζευγάρι που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν από τον οδηγό μιας μηχανής κατά του σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Ο ένας από τους δύο επιβάτες του ΙΧ, ο άνδρας (αλβανικής καταγωγής, γεννηθείς το 1992), είναι νεκρός, ενώ το άλλο άτομο, μια γυναίκα (επίσης αλβανικής καταγωγής, γεννημένη το 1987) είναι ελαφρώς τραυματισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το παιδί τους, κι όλα συνέβησαν μπροστά τους.

«Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ”ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

Οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ”βοήθεια, βοήθεια”. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το θύμα και η γυναίκα ήταν μόνοι τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Το κυβερνητικό δόγμα «Νόμος και Τάξη» μάλλον έχει ξεχαστεί και οι πολίτες δεν ξέρουν αν ζουν σε πόλεις της Ελλάδας ή στην πρώτη γραμμή του ουκρανικού μετώπου όπου σφαίρες σφυρίζουν στην μέση του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για το αιματηρό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.