ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ραγδαίες εξελίξεις για τη σφαγή στη Γλυφάδα: Εξετάζεται αν ο Αιγύπτιος τους εκτέλεσε με όπλα της οικογένειας Καρνέση!

Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλύτωσε από τη δολοφονική μανία του 76χρονου δράστη

Ραγδαίες εξελίξεις για τη σφαγή στη Γλυφάδα: Εξετάζεται αν ο Αιγύπτιος τους εκτέλεσε με όπλα της οικογένειας Καρνέση!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σφαγή που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, καθώς εξατάζεται το ενδεχόμενο τα όπλα του τριπλού φονικού να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση.

Να σημειωθεί πως τα όπλα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά.

Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλύτωσε από τη δολοφονική μανία του 76 δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της, ενώ ο σύζυγός της μαζί με την αδερφή της έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου.

Ο δράστη χρησιμοποίησε μία κοντόκανη καραμπίνα για να αιματοκυλήσει τη ναυτιλιακή εταιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικόνες από το όπλο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.