ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέντη: Στο στόχαστρο των Αρχών τρεις χούλιγκαν που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης με τις φωτοβολίδες και τις μολότοφ

Τα τρία άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους 4-5 καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν

Ρέντη: Στο στόχαστρο των Αρχών τρεις χούλιγκαν που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης με τις φωτοβολίδες και τις μολότοφ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου και όπως ανέφερε νωρίτερα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται να εστιάζουν την προσοχή τους σε τρία άτομα που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν, απ’ όπου και πήραν τις φωτοβολίδες και τις βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα τρία αυτά άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους 4-5 καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν.

Στη συγκεκριμένη αποθήκη εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πανό, ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και βόμβες μολότοφ και φέρονται να μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι γνωρίζουν το όχημα (χρώμα και μέρος της πινακίδας του) με το οποίο έγινε η μεταφορά, όπως και το δρομολόγιο που έκανε μέχρι το κλειστό, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.