
Eργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου ένας 30χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής του Ρεθύμνου.
Ο άτυχος άνδρας, πραγματοποιούσε εργασίες με πιεστικό μηχάνημα, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα.
Η ηλεκτροπληξία αποδείχθηκε μοιραία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο 30χρονος συντηρητής είχε ήδη καταλήξει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.