ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρέθυμνο: 67χρονη πήγε να ποτίσει τα λουλούδια της και έπεσε από το μπαλκόνι

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η ζωή της δεν κινδυνεύει ωστόσο έφερε πολλαπλά κατάγματα

Ρέθυμνο: 67χρονη πήγε να ποτίσει τα λουλούδια της και έπεσε από το μπαλκόνι

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/4) μια 67χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο μετά από ατύχημα που είχε όταν πήγε να ποτίσει τα λουλούδια της και ξαφνικά έπεσε από το μπαλκόνι.

Στο μπαλκόνι είχε ένα παρτέρι και χρειάστηκε να πάρει μία καρέκλα προκειμένου να ανέβει πάνω για να φτάσει όλα τα φυτά.

Στη συνέχεια παραπάτησε και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, την πτώση της ανέκοψε η σκεπή μίας αποθήκης, γεγονός που ίσως να ήταν σωτήριο για την ζωή της!

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η ζωή της δεν κινδυνεύει ωστόσο έφερε πολλαπλά κατάγματα γι’ αυτό έκριναν την άμεση διακομιδή της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπως και έγινε το ίδιο απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.