ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 47χρονη που άρπαξε το 7χρονο αγοράκι από ξενοδοχείο

Οι γονείς είχαν δηλώσει εξαρχής πως δεν επιθυμούν την ποινική της δίωξη

Ρέθυμνο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 47χρονη που άρπαξε το 7χρονο αγοράκι από ξενοδοχείο

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 47χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου η οποία κατηγορείται για αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού.

Μετά και την απολογία της στον Ανακριτή Ρεθύμνου αποφασίστηκε να τις επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη από τη Λευκορωσία οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες γονείς του παιδιού ξεκαθάρισαν εξαρχής στις Αρχές ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη της κατηγορούμενης.

Τι συνέβη στο ξενοδοχείο του Ρεθύμνου

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι επτά ετών ελληνικής καταγωγής και το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της -εντός του ξενοδοχείου- όπου το έκλεισε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα. Ωστόσο έπειτα από περίπου μία ώρα, ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης, όταν εκείνη έφυγε για να επιστρέψει στο πόστο της και να καλέσει σε βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.