ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρέθυμνο: Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι Πλατανιών

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ρέθυμνο: Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι Πλατανιών

Μια 54χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε μονοπάτι στα Πλατάνια Αμαρίου Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (08/05) κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τη Γερμανίδα τουρίστρια, που ενώ πεζοπορούσε σε μονοπάτι, πιθανότατα με τον σύντροφό της, τραυματίσθηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή της.

Η γυναίκα βρίσκεται σε μονοπάτι στα Πλατάνια Αμαρίου Ρεθύμνου και μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ειδοποίησε για τη δυσχέρεια στην οποία έχει βρεθεί λόγω του τραυματισμού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο σπεύδει δύναμη από τους κοντινούς σταθμούς και κλιμάκια για να εντοπίσει και να μεταφέρει τη γυναίκα σε ασφαλές σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.