Ρέθυμνο: Η 77χρονη είχε ταξιδέψει για τη βάφτιση της εγγονής

Η αδικοχαμένη ηλικιωμένη ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για τη βάφτιση της εγγονής της και αποφάσισε να μείνει στο πατρικό της

Ρέθυμνο: Η 77χρονη είχε ταξιδέψει για τη βάφτιση της εγγονής

Μουδιασμένο είναι το χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο και με την ανείπωτη θλίψη να επισκιάζει κάθε συναίσθημα μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ηλικιωμένη σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι της από την κατάρρευση του ταβανιού της κουζίνας.

Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής της 77χρονης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, «το σπίτι ήταν παλιό… Έπεσε ένα ξύλο που κρατάει το πάτωμα του πρώτου ορόφου και έγινε το δυστύχημα».

Η αδικοχαμένη ηλικιωμένη ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για τη βάφτιση της εγγονής της και αποφάσισε να μείνει στο πατρικό της, παρά το γεγονός ότι το σπίτι ήταν παλιό και χρειάζονταν πολλές επισκευές.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 77χρονη, η οποία όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο δεν είχε τις αισθήσεις της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.