ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Η υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο έγινε γνωστή όταν η 14χρονη έκοψε τις φλέβες της

Ρέθυμνο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκε κατά τις 11:30 (25/11), ο 68χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του, για να απολογηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο ινδικής καταγωγής 68χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν έχει δικηγόρο, οπότε το δικαστήριο διόρισε τον κ. Λεχωβίτη, ο οποίος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία. Η απολογία του 68χρονου θα γίνει επομένως αύριο Τετάρτη, στις 12:30 το μεσημέρι.

Η υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο έγινε γνωστή όταν η 14χρονη έκοψε τις φλέβες της

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση έγινε γνωστή όταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της με ξυράφι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντρομοι οι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να ανοίξει την καρδιά του σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.