
Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη μιας 37χρονης Εσθονής στο Ρέθυμνο, η οποία φέρεται να εξαπατούσε ηλικιωμένους προκειμένου να τους πάρει λεφτά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 37χρονη βρέθηκε σε σημείο συνάντησης, που είχαν κανονίσει τηλεφωνικά οι συνεργοί της με έναν ηλικιωμένο, ως την τοποθεσία παράδοσης του χρηματικού ποσού, παριστάνοντας γιατρούς για δήθεν τροχαίο, που υποτίθεται ότι συνέβη σε συγγενικό του πρόσωπο.
Σε συνεργασία με την αστυνομία, στήθηκε παγίδα στο συγκεκριμένο σημείο παράδοσης, η οποία κατέληξε στην σύλληψη της Εσθονής.
Από την έρευνα και την εξακρίβωση των στοιχείων, διαπιστώθηκε πως η συλληφθείσα Εσθονή ήταν η «εισπράκτορας» του κυκλώματος, που εξαπατούσε ηλικιωμένους με την τακτική, της τηλεφωνικής απάτης για δήθεν τροχαίο εις βάρος συγγενή.
Επίσης, η 37χρονη είχε εμπλακεί σε 3 ακόμη απάτες με συνολική λεία που ξεπερνάει τα 15.500 ευρώ.
Από τη σχετική έρευνα αναμένεται να αναζητηθούν τα υπόλοιπα άτομα της συμμορίας, που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους άρπαζε χρηματικά ποσά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.