ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου

Με παρόμοιο τρόπο είχαν σκοτώσει και τα δύο του αδέλφια

Ρέθυμνο: Βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου

Νεκρός εντοπίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος στην Αρχοντική Ρεθύμνου από μέλος της οικογένειάς του το απόγευμα της Παρασκευής (19/5).

Ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο με άγνωστο το δράστη. Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν πλησίον της περιοχής, όπου βρίσκεται η αγροτική και κτηνοτροφική του περιουσία και όπως όλα δείχνουν έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να φτάσει στην περιοχή όπου εργαζόταν, αλλά ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα.

Με τον εντοπισμό του, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενώ και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας έφτασε για τις σχετικές διαδικασίες ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για τραύμα το οποίο έχει γίνει πριν από πολλές ώρες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Η οικογένειά του φέρεται να είχε εμπλακεί σε βεντέτα

Όπως αναφέρει το neakriti, τα άλλα δύο του αδέρφια είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους. kriti-nekros3 kriti-nekros

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.