ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρέθυμνο: Βγήκαν μαχαίρια έξω από μπαρ – Ένας τραυματίας

Δύο παρέες που αποτελούνταν από περίπου 20 άτομα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άρχισαν να καυγαδίζουν

Ρέθυμνο: Βγήκαν μαχαίρια έξω από μπαρ – Ένας τραυματίας

Δεν άργησαν να βγουν μαχαίρια ανάμεσα σε δύο παρέες οι οποίες αποτελούνταν από περίπου 20 άτομα που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άρχισαν να καυγαδίζουν έξω από ένα μπαρ στο Ρέθυμνο, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένας 23χρονος αλλοδαπός να δεχθεί μια μαχαιριά στο πρόσωπο και να τραυματιστεί στο μάγουλο! Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον νεαρό τραυματία και τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Κατά την διάρκεια της σύρραξης τραυματίστηκε και ένας 21χρονος που υπέστη θλαστικά τραύματα στο μάτι. Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και λιμενικοί, οι δυο παρέες είχαν εξαφανιστεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Καυγάς με τραυματισμό σε καφενείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγριος καβγάς ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε τουλάχιστον δύο άτομα που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μέσα σε ένα καφενείο στο χωριό Βάμος των Χανίων, με αποτέλεσμα κάποιοι να χτυπήσουν άγρια έναν 60χρονο τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Στο καφενείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 60χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.