ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ρίο: Άγριος τσακωμός σε εκλογικό τμήμα μεταξύ γυναίκας ψηφοφόρου και μέλους εφορευτικής επιτροπής

Η μία φώναζε πως δέχθηκε επίθεση και μάλιστα χαστούκι

Ρίο: Άγριος τσακωμός σε εκλογικό τμήμα  μεταξύ γυναίκας ψηφοφόρου και μέλους εφορευτικής επιτροπής

Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό τμήμα σε δημοτικό σχολείο του Ρίου, στην Πάτρα. Στο επίκεντρο της σύγκρουσης  μία μητέρα με το παιδί της και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μία κυρία μπήκε σε εκλογικό κέντρο του Ρίου στην Πάτρα, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Όταν η κόρη της πήρε στα χέρια της τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσει, μπήκαν μαζί και οι δύο μέσα στο παραβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η μητέρα έγινε αντιληπτή από την εφορευτική και μία γυναίκα-μέλος της επιτροπής, της επεσήμανε ευγενικά πως αυτό δεν επιτρέπεται, με την «εισβολέα» να αντιδρά έντονα!

Η γυναίκα της εφορευτικής επιτροπής δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στη μητέρα για παραβίαση του νόμου, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε, με εμπλοκή και τρίτων ατόμων.

Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις γυναίκες, με τη μία να φωνάζει πως δέχθηκε επίθεση και μάλιστα χαστούκι!

Το θερμό επεισόδιο έληξε με την αποχώρηση των θερμόαιμων από το εκλογικό τμήμα που έγινε αρένα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.