ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρω: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του οπλίτη που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά

Ο 22χρονος Μανώλης Τσικνάκης βρέθηκε νεκρός στο φυλάκιο της νήσου Ρω στις 27 Ιουνίου του 2018

Ρω: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του οπλίτη που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά

Νέες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα για την υπόθεση του οπλίτη που βρέθηκε νεκρός στην Ρω με τα νέα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος Μανόλης Τσικνάκη, βρέθηκε νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες στο φυλάκιο της νήσου Ρω στις 27 Ιουνίου του 2018 ενώ υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο άτυχος φαντάρος, αν και ήταν αριστερόχειρας, βλήθηκε από τη δεξιά πλευρά της κεφαλής. Ο θάνατός του από πυροβόλο όπλο G3Α3 αποδόθηκε σε αυτοκτονία, κάτι που δεν πίστεψε ποτέ η οικογένεια του, η οποία διόρισε τεχνικούς συμβούλους για να μάθει την αλήθεια.

Το «Τούνελ» εντόπισε έναν μάρτυρα κλειδί, ένα φαντάρο που ήταν στην ίδια σειρά με τον νεαρό στρατιώτη που έχασε τη ζωή του στη βραχονησίδα Ρω και είδε πολλά. Τα όσα λέει είναι συγκλονιστικά.

«Όταν έφτασα πάνω είδα τον υπολοχαγό να κάνει ΚΑΡΠΑ στον Μανώλη. Βρέθηκα πάνω από το πτώμα του που ήταν με το κεφάλι γυρισμένο προς τα αριστερά και το τραύμα εισόδου από τα δεξιά. Τα μάτια του ήταν γκρι. Όταν άκουσα ότι είχε διαπεράσει σφαίρα το κεφάλι του δεν το πίστευα. Δεν γίνεται να μην ακούστηκε πυροβολισμός από G3A3. Εδώ ακούμε τα περπατήματα από τα ποντίκια. Ο θάνατος ήταν προ πολλού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικηγόρος της οικογένειας ζητά να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αξιολογηθούν τα νέα στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.