ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ροδόπη: Η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Λάικα» βρήκε κρύπτη με 32 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ. αλλοδαπών (φώτο)

Η ποσότητα κάνναβης και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκαν

Ροδόπη: Η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Λάικα» βρήκε κρύπτη με 32 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ. αλλοδαπών (φώτο)

Ασπροπρόσωπους έβγαλε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Λάικα» της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής που την δανείστηκαν για να ανακαλύψει μια μεγάλη ποσότητα κάνναβης στην Ροδόπη.

Μετά την πληροφορία για τη δράση του κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Τουρκία μέσω Ελλάδας, οι αστυνομικοί σχεδίασαν συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Ροδόπης ένα ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ ένας τρίτος αλλοδαπός λειτουργούσε ως προπομπός με άλλο όχημα.

Τα δυο οχήματα ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και ανέλαβε δράση η «Λάικα», η οποία ανακάλυψε αμέσως στην οροφή του ενός αυτοκινήτου μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες 44 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 32 κιλών και 50 γραμμαρίων.

Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε, όπως και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.