ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ροδόπη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που διέπραξε ληστεία και έξι διαρρήξεις

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής

Ροδόπη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που διέπραξε ληστεία και έξι διαρρήξεις

Σε έναν οικισμό της Ροδόπης εντοπίστηκαν τρεις Έλληνες που είχαν διαπράξει μία ληστεία και έξι διαρρήξεις σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους που έχει ταυτοποιηθεί.

Όπως εξακριβώθηκε από τις έρευνες, στο διάστημα από τις 12 ως τις 19 Ιανουαρίου, οι δράστες άρπαξαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από τέσσερις επιχειρήσεις, ενώ επιχείρησαν να διαρρήξουν και άλλες δύο χωρίς να τα καταφέρουν. Σε μία περίπτωση, όταν οι δράστες εισέβαλαν σε μια επιχείρηση και άρπαξαν το συρτάρι μιας ταμειακής μηχανής με τα χρήματα, έγιναν αντιληπτοί από έναν συγγενή της ιδιοκτήτριας που προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή, μία φωτογραφική μηχανή, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και μέρος των χρημάτων τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι τρεις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ για έναν από αυτούς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.