ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρόδος: 17χρονος Ρομά απήγαγε και βίασε 13χρονη ομοεθνή του με την προτροπή του πατέρα του

Σχηματίστηκε δικογραφία και κατά του 41χρονου πατέρα του ανήλικου δράστη

Ρόδος: 17χρονος Ρομά απήγαγε και βίασε 13χρονη ομοεθνή του με την προτροπή του πατέρα του

Εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού στη Ρόδο, με θύμα μια 13χρονη Ρομά την οποία «έκλεψε» χωρίς την θέλησή της ένας 17χρονος επίσης Ρομά, τον οποίο γνώριζε, προχώρησε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ.

Σχηματίστηκε δικογραφία και κατά του 41χρονου πατέρα του ανήλικου δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, την 9η Φεβρουαρίου 2023 η ανήλικη κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου ότι την 4η Φεβρουαρίου 2023 και περί ώραν 22.00 ενώ μετέβαινε στην οικία της γιαγιάς της, που διαμένει δίπλα στην οικία της μητέρας της, άγνωστος άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του, και την μετέφεραν σε άγνωστη οικία.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης, αμφότεροι την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παρά τη θέλησή της και με την προτροπή του έτερου μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν τα στοιχεία των δραστών, εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πρόσφατη πλήρη ρήξη παρθενικού υμένα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.