ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: 21χρονος έκανε cybersex αλλά τον απείλησαν ότι θα στείλουν το «ακατάλληλο» υλικό στην οικογένειά του

Η γυναίκα απαίτησε να της δώσει 700 ευρώ

Ρόδος: 21χρονος έκανε cybersex αλλά τον απείλησαν ότι θα στείλουν το «ακατάλληλο» υλικό στην οικογένειά του

Ένας νεαρός από τη Ρόδο έπεσε θύμα εκβιασμού από μια άγνωστη που γνώρισε μέσω της εφαρμογής του Instagram και έκανε cybersex μαζί της.

Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, τα ξημερώματα της Δευτέρας επικοινώνησε με βιντεοκλήση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μια γυναίκα η οποία χρησιμοποιούσε το όνομα «Olivia» και εκείνη τον έπεισε να τον βιντεοσκοπήσει σε προσωπικές στιγμές του. Όμως, αμέσως μετά, απαίτησε εκβιαστικά να της δώσει 700 ευρώ για να μην στείλει το υλικό σε φίλους του και στην οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», ο 21χρονος βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την άγνωστη γυναίκα στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να την ταυτοποιήσει και σχημάτισε δικογραφία για εκβίαση και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος αγνώστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.