Ακούγοντας τον «ναύαρχο ε.α.» να αναλύει τον πόλεμο στον Κόλπο έκανα τον σταυρό μου που δεν χρειάστηκε να πολεμήσει στο Αιγαίο...

Ρόδος: 22χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε δύο ανήλικα κορίτσια – Έντρομες οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές

Τα δύο κορίτσια είναι ηλικίας 16 και 17 ετών

Ρόδος: 22χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε δύο ανήλικα κορίτσια – Έντρομες οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές

Σοβαρή ανησυχία έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκων, με καταγγελίες που μιλούν για επαναλαμβανόμενη δράση νεαρού άνδρα σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δύο ανήλικες, ηλικίας 16 και 17 ετών, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον ίδιο άνδρα σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές μέσα σε λίγες ημέρες.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 19ης Μαρτίου, όταν –όπως κατήγγειλαν– ο άνδρας τις ακολούθησε και στη συνέχεια τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας τους φόβο και αναστάτωση.

Οι ανήλικες αντέδρασαν άμεσα, με αποτέλεσμα ο δράστης να απομακρυνθεί από το σημείο.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Μαρτίου, οι ίδιες κοπέλες φέρονται να συνάντησαν ξανά τον ίδιο άνδρα, ο οποίος τις ακολούθησε για απόσταση περίπου 200 μέτρων.

Αν και αυτή τη φορά δεν προέβη σε κάποια επιπλέον ενέργεια, το γεγονός ενίσχυσε την ανησυχία τους, καθώς θεωρούν ότι δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό.

Ο φερόμενος δράστης περιγράφεται ως άνδρας περίπου 22 ετών, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές, με έμφαση στο ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης και παρακολούθησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.