ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: 22χρονος σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο που είχε πεθάνει ο πατέρας αλλά και ο παππούς του

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Αφάντου

Ρόδος: 22χρονος σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο που είχε πεθάνει ο πατέρας αλλά και ο παππούς του

Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο, σημειώθηκε στην Ρόδο, με θύμα ένας άντρας μόλις 22 ετών.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένειά του, είναι ότι τόσο ο πατέρας του, αλλά και ο παππούς του σκοτώθηκαν με το ίδιο τρόπο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Αφάντου.

Ο ηλικίας 22 ετών άντρας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η τραγωδία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, καθώς, πριν από τρία χρόνια, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα ο πατέρας του παιδιού, ενώ στη δεκαετία του ’90, τη ζωή του σε τροχαίο έχασε και ο παππούς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο χωριό Αφάντου από όπου και κατάγεται το παλικάρι, επικρατεί θλίψη και συγκίνηση, ενώ άναυδη η τοπική κοινωνία μετρά τον 27ο νεκρό της ασφάλτου από την αρχή του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.