ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρόδος: 37χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Εντοπίστηκε αιμόφυρτη με έναν σουγιά καρφωμένο στην κοιλιά της

Η γυναίκα νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου

Ρόδος: 37χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Εντοπίστηκε αιμόφυρτη με έναν σουγιά καρφωμένο στην κοιλιά της

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μια 37χρονη στην Ρόδο, καρφώνοντας έναν σουγιά στην κοιλιά της.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 16 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 2 μ.μ. Η 37χρονη επικοινώνησε με την μητέρα της και της είπε ότι αγαπάει την γιαγιά της, διακόπτοντας ξαφνικά τη συνομιλία.

Η μητέρα της, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πάει καλά,  κατευθύνθηκε άμεσα στο σπίτι της κόρης της, στην πόλη της Ρόδου, όπου την εντόπισε αιμόφυρτη με ένα αναδιπλούμενο σουγιά συνολικού μήκους 10 εκατοστών καρφωμένο στην κοιλιά της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και μέσα σε δύο λεπτά έφτασαν στο σημείο διασώστες με μοτοσυκλέτα οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ρόδου.  Μπήκε άμεσα στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του σουγιά και για την αποκατάσταση των τραυμάτων. Η 37χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών μετά την χειρουργική κλινική θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική για εκτίμηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έως τώρα προανάκριση προκύπτει ότι η 37χρονη αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ υπήρξε στο παρελθόν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.