ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ρόδος: Άνδρας διέφυγε με επικίνδυνους ελιγμούς μόλις είδε τον έλεγχο των αρχών – Ακολούθησε άγρια καταδίωξη

Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ρόδος: Άνδρας διέφυγε με επικίνδυνους ελιγμούς μόλις είδε τον έλεγχο των αρχών – Ακολούθησε άγρια καταδίωξη

Ένας απλός έλεγχος που προσπάθησαν να κάνουν αστυνομικοί σε ένα αυτοκίνητο που θεώρησαν ότι είναι ύποπτο στη Ρόδο κατέληξε σε άγρια καταδίωξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός πρόλαβε με γρήγορες κινήσεις να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών. Μάλιστα, στην προσπάθεια του αυτή, παρέσυρε τον αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά.

Παρά το γεγονός αυτό, άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και με ιλιγγιώδη ταχύτητα , κατάφερε τελικά να διαφύγει. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μέσω της συλλογής στοιχείων και την αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφερε  να ταυτοποιήσει τον οδηγό.

Αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.