ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Άνδρας τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

Ρόδος: Άνδρας τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου για εύρεση ναρκωτικών ένας άνδρας έριξε τη μηχανή του πάνω στο δίκυκλο όπου επέβαιναν όργανα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, συνελήφθη χθες (13/3) στο νησί της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 36χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, βία κατά υπαλλήλων – δικαστικών προσώπων και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο δράστης οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε εσκεμμένα με το όχημα του σε δικυκλιστή της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προκαλώντας πτώση και τραυματισμό του αστυνομικού.

Ωστόσο, κατά τη διαφυγή του ανετράπη στο οδόστρωμα, και διαπιστώθηκε ότι κατείχε 121,1 γραμμάρια κάνναβης και 325 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε εντοπίσθηκε η κατοικία του όπου βρέθηκαν:

  • Κάνναβη 400 γραμμαρίων
  • Σπόροι κάνναβης
  • Ζυγαριά ακριβείας
  • 3.920 ευρώ

Τα πειστήρια που εντοπίστηκαν, καθώς και το όχημα του δράστη κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.