
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Ρόδο, όταν ένας διαρρήκτης έσπασε την τζαμαρία καταστήματος έχοντας ένα… σάντουιτς στο χέρι.
Ο δράστης άρχισε να σπρώχνει την τζαμαρία μέχρι που κατάφερε να τη σπάσει και να ανοίξει δίοδο προς το εσωτερικό. Παρά τα γυαλιά που έπεσαν στο έδαφος, μπήκε στο κατάστημα χωρίς να αφήσει από τα χέρια του το σάντουιτς.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ταμείο και το άνοιξε. Ακούμπησε για λίγο το σάντουιτς και άρχισε να ψάχνει στο συρτάρι, παίρνοντας χαρτονομίσματα και κέρματα.
Ωστόσο, η πρώτη του έξοδος από το κατάστημα δεν ήταν ακριβώς όπως την είχε σχεδιάσει.
Ο διαρρήκτης πήρε μαζί του τα κέρματα και το σάντουιτς, όμως ξέχασε τα χαρτονομίσματα στο ταμείο.
Αφού απομακρύνθηκε από το κατάστημα, κάθισε για λίγο και κάπνισε ένα τσιγάρο. Εκεί φαίνεται πως συνειδητοποίησε το λάθος του.
Αντί να συνεχίσει την πορεία του, αποφάσισε να επιστρέψει.
Ο δράστης μπήκε για δεύτερη φορά στο κατάστημα, πήγε στο ταμείο και πήρε τα χαρτονομίσματα που είχε αφήσει πίσω. Αυτή τη φορά, όμως, κατάφερε να φύγει με τα χρήματα χωρίς να ξεχάσει κάτι από αυτά.
Υπήρχε όμως ένα διαφορετικό «θύμα» της δεύτερης εξόδου.
Το σάντουιτς έμεινε μέσα στο κατάστημα.
Έτσι, μετά τη δεύτερη είσοδό του, ο διαρρήκτης έφυγε παίρνοντας τελικά τα χαρτονομίσματα, ενώ το σάντουιτς που είχε μαζί του κατά την αρχική διάρρηξη έμεινε πίσω.
Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αποτυπώνοντας και τις δύο επισκέψεις του δράστη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.