ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ρόδος: Δημοτικός υπάλληλος ο συλληφθείς που έβαλε φωτιά σε 35 κάδους και δυο Ι.Χ.

Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ρόδος: Δημοτικός υπάλληλος ο συλληφθείς που έβαλε φωτιά σε 35 κάδους και δυο Ι.Χ.

Ένας 52χρονος δημοτικός υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ήταν ο επίδοξος “Νέρωνας” που είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους στην περιοχή της Κρεμαστής στη Ρόδο, με τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές που προκαλούσε σε κάδους απορριμμάτων.

Όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού που αξιοποίησαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο εμπρηστής παρέμενε στα σημεία όπου ξεσπούσαν οι πυρκαγιές και μάλιστα έδινε… πληροφορίες για τους δράστες! Όταν ταυτοποιήθηκε, τον κάλεσαν σε κατάθεση τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Τελικά, ο 52χρονος παραδέχθηκε ότι τις νύχτες της 26ης Απριλίου, της Πρωτομαγιάς και της περασμένης Τετάρτης, είχε πυρπολήσει συνολικά 35 κάδους απορριμμάτων, ενώ από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή χώρισε πρόσφατα και οι συγχωριανοί του δεν του έδιναν σημασία! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.