Ρόδος: Εντοπίστηκε 54χρονος αγνοούμενος νεκρός σε ποτάμι

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα

Ρόδος: Εντοπίστηκε 54χρονος αγνοούμενος νεκρός σε ποτάμι

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4) ένας 54χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη Ρόδο, και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του rodiaki.gr ο 54χρονος βρέθηκε σε ρεματιά στην περιοχή «Στεφανιές» στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα καθώς όπως όλα δείχνουν, ο 54χρονος φαίνεται να κατέληξε ενώ επιχειρούσε να βγει από ένα ποτάμι στο οποίο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επι τόπου βρέθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής προκειμένου να ερευνήσουν τα αίτια της τραγωδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.