Ρόδος: Η 44χρονη επισκέφθηκε ψευτοϊερέα πριν την εξαφάνισή της – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Το «απαγορευμένο» μοναστήρι και ο μάρτυρας

Ρόδος: Η 44χρονη επισκέφθηκε ψευτοϊερέα πριν την εξαφάνισή της – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα (16/1) στη Ρόδο με συγγενείς τις προηγούμενες ημέρες να κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον 67χρονο κτήτορα του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο Ρόδου, μετά τις φήμες ότι είχε πέσει «θύμα» ψευτοϊερέα που βρίσκεται σε μοναστήρι μη αναγνωρισμένο από τη Μητρόπολη Ρόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες, η 44χρονη φέρεται να ρωτούσε περαστικούς για ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες της Δημοκρατικής της Ρόδου, την περασμένη Δευτέρα την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παράδρομους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά  η ίδια και όπως έχει γράψει η «Δημοκρατική» δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και τη μαρτυρία ατόμου που λέει ότι είδε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να το οδηγεί άνδρας με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες για εξηγήσεις. Ο μάρτυρας μάλιστα τοποθετεί το αυτοκίνητο στην περιοχή περί ώραν 12.30 της Δευτέρας και τον άγνωστο να ανεβαίνει στο βουνό μόνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος επιμένει στον ισχυρισμό του ότι ήταν στα Στεγνά σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του και αναχώρησε για τον Αρχάγγελο ενώ αργότερα επέστρεψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.