Ρόδος: Μέσα σε νεκροταφείο καλλιεργούσαν… χασισόδεντρα!

Μάλλον πίστευαν ότι θα ήταν το τελευταίο μέρος που μπορεί να ερευνούσαν οι αστυνομικοί...

Ρόδος: Μέσα σε νεκροταφείο καλλιεργούσαν… χασισόδεντρα!

Δεν έχουν τον θεό τους οι χασισοκαλλιεργητές στη Ρόδο, καθώς δεν δίστασαν να φυτέψουν δενδρύλλια κάνναβης ακόμη και σε γλάστρες μέσα σε ένα… νεκροταφείο της πόλης, πιστεύοντας ίσως ότι θα ήταν το τελευταίο μέρος που μπορεί να ερευνούσαν οι αστυνομικοί!

Ωστόσο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στο κοιμητήριο δύο γλάστρες μέσα στις οποίες μεγάλωναν δύο δενδρύλλια κάνναβης και τις έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Φαίνεται, όμως, ότι ο καλλιεργητής τους αντιλήφθηκε, γιατί απέφυγε να εμφανιστεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυπταν επτά δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε άγνωστος σε μια δασώδη έκταση στον Αρχάγγελο και κρύφτηκαν επιτηρώντας τον χώρο. Όμως, ο καλλιεργητής δεν εμφανίστηκε και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα μαζί με έναν σωλήνα για το πότισμα που λειτουργούσε με χρονοδιακόπτη!

Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα βρήκαν!

Όλο κι όλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 56 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Τρικάλων. Ωστόσο, κατέσχεσαν ένα περίστροφο, 16 φυσίγγια, ένα σουγιά, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο που κατείχε παράνομα! Ο δράστης, που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, διέθετε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, η οποία είχε λήξει, αλλά τέτοιο όπλο δεν βρέθηκε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα τσιγαριλίκι που είχαν στην κατοχή του δυο Έλληνες, οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε μια περιοχή του Μουζακίου Καρδίτσας. Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας στο σπίτι του ενός σε περιοχή των Τρικάλων, βρέθηκε με υπόδειξή του στον εξωτερικό χώρο μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.