ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Σεσημασμένη ιερόδουλη επιτέθηκε σε νεαρό Σουηδό και τον λήστεψε

Άρπαξε με τη βία από τον λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα με έναν σταυρό αξίας 900 ευρώ

Ρόδος: Σεσημασμένη ιερόδουλη επιτέθηκε σε νεαρό Σουηδό και τον λήστεψε

Σεσημασμένη για σε ληστείες με θύματα τουρίστες ήταν μια 45χρονη Νιγηριανή που εκδίδεται παράνομα στη Ρόδο, η οποία συνελήφθη για μια ακόμη ληστεία σε βάρος ενός 23χρονου Σουηδού που πλησίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

Όταν ο νεαρός αρνήθηκε, η Αφρικανή του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο δεξί χέρι και στον ώμο με μια πέτρα και άρπαξε με τη βία από τον λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα με έναν σταυρό αξίας 900 ευρώ. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία την Τρίτη στην Ασφάλεια και αναγνώρισε ανεπιφύλακτα την δράστιδα από τις φωτογραφίες σεσημασμένων.

Μετά την καταγγελία, η Νιγηριανή εντοπίστηκε και παρέδωσε τα κλοπιμαία, όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για ληστεία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 45χρονη ήταν ελεύθερη με εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ καθώς, στις 4 Αυγούστου του 2021, είχε χτυπήσει μαζί με μια ομοεθνή της Σουηδό που αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά και του είχαν αρπάξει ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα αξίας 10.000 ευρώ. Αλλά και παλιότερα, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε κάθειρξη οκτώ ετών, καθώς στις 13 Ιουλίου του 2017 είχε ληστέψει μαζί με δυο άνδρες έναν 24χρονο Νορβηγό, τον οποίο εξανάγκασαν να “σηκώσει” συνολικά 2.400 ευρώ από πέντε ΑΤΜ! Ακόμη πιο παλιά, είχε αθωωθεί για την κλοπή 70 ευρώ από έναν ακόμη Σουηδό που είχε αρνηθεί να κάνει σεξ με την ίδια και μια ομοεθνή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.