
Στον ανακριτή Ρόδου οδηγήθηκε 18χρονος από τη Δανία, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.
Η σύλληψή του ήρθε έπειτα από καταγγελία 18χρονης Ιταλίδας, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός προχώρησε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της, σε χώρο πίσω από νυχτερινό μαγαζί στο Φαληράκι όπου διασκέδαζαν.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρχε συναίνεση. Η αστυνομία προχώρησε στις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, και ο 18χρονος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.