Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το άλλοθι που θα της δώσει η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας

Κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το άλλοθι που θα της δώσει η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας

Πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι 33χρονη έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα.

Επομένως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Αιτία θανάτου της Ίριδας έχει καταγραφεί ένα σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου. Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.