ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή της σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή της σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή της σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, αρμόδιος εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή της σε δίκη και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να παραπέμψει την 34χρονη μητέρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε ό,τι αφορά στο θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Ακόμη κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εισαγγελέας ζητεί και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τον τελικό λόγο τον έχει πάντως το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση της Μαλένας και της Ιριδας, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι αρχικές γνωματεύσεις από τις ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και την Αγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες θανάτου, την ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.