ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η… μητρική συμβουλή στην Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν το παιδί πάθει την πρώτη ανακοπή

Η ανάρτηση χρονικά τοποθετείται δύο εβδομάδες μετά το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η… μητρική συμβουλή στην Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν το παιδί πάθει την πρώτη ανακοπή

Το θέμα της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά και η προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλα Πισπιρίγκου, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε το ένα από αυτά, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Την ίδια ώρα, έρχονται καθημερινά στο φως αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες πλέον για να διαβαστούν –μετά και το πόρισμα Μπουζιάνη– απαιτούν γερά νεύρα.

Η… μητρική συμβουλή στην Τζωρτζίνα

Συγκεκριμένα μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και αφού είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας, η κατηγορούμενη,  είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα:

«Για το μόνο που ευχαριστώ το Θεό είναι που έχει δώσει περίσσια δύναμη σε αυτό το παιδί. Στην απώλεια έρχεται η χαρά της… ώρες ατελείωτες την πρόσεχε, την τάιζε, την άλλαζε… έτοιμη για μανούλα ήταν όλα αυτή για να είναι η αδερφούλα της καλά. Και ξαφνικά «φεύγει» αυτή έτσι απλά! Και η Τζωρτζίνα συνεχίζει να γελάει και να δείχνει τη δύναμή της» γράφει.

Η ανάρτηση καταλήγει με μια ευχή, με μία… μητρική συμβουλή: «Να αντέξεις κορίτσι μου γιατί η ζωή είναι μπροστά σου» έγραφε η Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέντε μέρες μετά η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο και λίγες ημέρες μετά παθαίνει την πρώτη ανακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.