Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ρουμάνοι παρίσταναν τους διανομείς και έκλεβαν ανενόχλητοι – Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση τους

Οι δύο απο τους τρεις εντοπίστηκαν συλληφθέντες λίγο πριν διαφύγουν από την Ελλάδα

Ρουμάνοι παρίσταναν τους διανομείς και έκλεβαν ανενόχλητοι – Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση τους

Στα χέρια των Αρχών έπεσαν τρεις Ρουμάνοι, ηλικίας 41, 36 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε σπείρα που δρούσε συστηματικά στην Αττική, παριστάνοντας τους διανομείς διαφημιστικών φυλλαδίων. Οι δράστες εκμεταλλεύονταν τη δήθεν «φιλοανθρωπική» τους δράση για να μπαίνουν ανενόχλητοι σε καταστήματα και επιχειρήσεις, απ’ όπου αφαιρούσαν τιμαλφή και χρήματα.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δύο από τους τρεις συνελήφθησαν λίγο πριν καταφέρουν να διαφύγουν στο εξωτερικό, με προορισμό άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν «ρημάξει» δεκάδες επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Εμφανίζονταν ως διανομείς φυλλαδίων –είτε εμπορικού είτε «φιλανθρωπικού» χαρακτήρα– και με αυτόν τον τρόπο αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων για να προχωρήσουν σε κλοπές.

Η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ακόμη άτομα, τα οποία κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.