ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Μπαλάσκας: Αυτές είναι οι συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη ΓΑΔΑ

«Αποφεύγαμε να ανοίξουμε κουβέντα μαζί της»

Σ.Μπαλάσκας: Αυτές είναι οι συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη ΓΑΔΑ

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο MEGA και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα στην Αθήνα.

«Σε πολλές στιγμές που ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να πούμε πως συμπεριφέρθηκε σαν μία σπασμένη γυναίκα, που κοιτούσε χαμηλά, ανέκφραστη, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επιθυμία να μιλάει.

Τις περισσότερες φορές που την ρωτούσαμε μας έλεγε ότι είναι αθώα. Δεν είναι δική μας δουλειά να την ρωτάμε, αυτή είναι δουλειά της Εισαγγελίας. Την ανάκριση εξ ολοκλήρου την έχει αναλάβει η ανακρίτρια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η συμπεριφορά άλλαξε όταν της είπαμε καθ’ οδόν ότι συλλαμβάνεται. Της το είπαμε τότε για να μην κάνει επεισόδιο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Δεν είχε κανένα ψυχολογικό ξέσπασμα, δεν αναφέρθηκε στα παιδιά της, ούτε ιδιαίτερα μίλησε. Εμείς οι αστυνομικοί αποφεύγαμε να ανοίξουμε κουβέντα μαζί της».

Ως προς τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 33χρονης περί κακοποίησης δήλωσε: «Αυτό το μεγάλο ψέμα που είπε την Πρωταπριλιά η μάνα της, ότι την κακοποιήσαμε. Με εντολή του υπουργείου της πήραμε κατάθεση, την υπέγραψε και ήρθε ιατροδικαστής, την εξέτασε ολόκληρη κι έτσι έκλεισε η υπόθεση με την ανοησία της μητέρας της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την διαβίωσή της είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τρώει φαγητό από την Λέσχη Εστίασης της ΕΛΑΣ: «Από εκεί τρώει ο αρχηγός της Αστυνομίας και ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος. Μπορεί τώρα να βλέπουμε να κουβαλάνε κανένα στρώμα, μήπως νομίζουνε ότι δεν έχουμε στρώμα! Όσο νερό θέλει έχει, το φαγητό είναι άριστης ποιότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.